ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΣΧΟΛΗ ΛΑΓΩΝΙΚΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΛΑΜΑ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
2746022491/6944467063
ΛΑΓΟΚΥΝΗΓΕ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΓΡΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΟΥ ΛΑΓΟΝΙΚΟΥ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ (ΚΑΛΑ ΑΙΜΑΤΑ) ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΑ ΝΕΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΞΕΣΗΚΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΤΑΧΥΠΟΔΑ ΑΥΤΙΑ.

ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΑ ΝΕΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 12 ΜΗΝΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΙΧΝΗ ΑΛΕΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΑΓΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ.
ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ ΩΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΡΙΣΤΑ.
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΣΦΡΙΣΗ. ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΦΟΛΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΩ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΜΕΝΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΔΟΚΙΜΗ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ - ΣΕ ΓΚΟΥΤΣΙ -ΣΕ ΓΚΟΥΤΣΙ ΓΚΕΚΑ.
ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Στοιχεία Αγγελίας
Όνομα: ΜΑΛΑΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή: Πόλη: ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Νομός: ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Τηλέφωνο: 2746022491
E-mail:
Ιδιότητα: ΙΔΙΩΤΗΣ
Κατάσταση:
 Τιμή ‎€

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

0 Σχόλια